Home

last update 2018-09-19.            op de clubavond van 2 oktober is het QSL bureau wel aanwezig !

Om vast een beetje in de stemming voor de jaarlijkse JOTA te komen, die dit jaar in het weekend van 19 t/m 21 oktober georganiseerd wordt, zullen Guido, PD2GWE en Bart, PD1BCL ons op de clubavond van 2 oktober over hun plannen voor dit jaar komen vertellen.

Op de clubavond van 4 september heeft Mans, PA0MBJ uitleg geven over “ons” bouw project, de X Phase 2 QRM killer. Voor een volle zaal werd door Mans uitleg gegeven over de bouwwijze en de werking van de killer. Aan het eind van de avond werden de 28 bouwpakketten uitgereikt. Dolf, PA0DLF was zo vriendelijk geweest om alle printen vooraf al te voorzien van de SMD componenten. Op de oktober clubavond zullen we proberen een testopstelling te realiseren om de eerste gebouwde killers aan de tand te voelen.
Onder “Foto gallery/foto’s 2018/QRM killer” staan enkele foto’s van Mans zijn killer lezing en is met een link aangegeven waar de bouwbeschrijving is te lezen en te downloaden.

Leeuwarden is in 2018 de Europese Culturele Hoofdstad. Voor de gezamenlijke Friese Amateur-Radio-Clubs een reden om de HAMECC2018 te organiseren. Het is een 11 steden marathon voor zendamateurs waar het gehele jaar aan kan worden deelgenomen. Hier lees je wat de HAMECC2018 inhoudt en hoe kan worden deelgenomen.

Oude electrons inzien ?  Onder “downloads” staat een link om electrons van 1946 tot 1957 in te zien en eventueel te downloaden.

Het is niet geheel duidelijk welke zaal wij toegewezen krijgen ……………. vraag dus even bij de bar !

 

Locatie voor de Veron ZUTPHEN, afdelings bijeenkomsten:

Dorpscentrum “Het Hart”   Jolinkweg 2, 7211DM   Eefde.

GPS. N 52.17170  E 6.22600

Voor meer info  www.hetharteefde.nl
Iedere eerste dinsdag van de maand. Geen bijeenkomsten in juli en augustus.
Wij gebruiken zaal nr. ? zie boven.
Koffie halen aan de bar, liefst met gepast geld betalen (€1.50).
Aanvang bijeenkomsten 20.00 H, welkom vanaf 19.30 H.