Home

last update 2017-12-05.           op de clubavond van 12 december is het QSL bureau niet aanwezig ! kaarten kunnen wel ingeleverd worden !

Op 12 december krijgen we Jos Disselhorst, PA3ACJ op bezoek die ons gaat inwijden over het gebruik van een Spectrum Analyser met Tracking Generator. We krijgen uitleg over hetgeen je met een Spectrum Analyser zoal wel en niet kan doen en de begrippen die eraan te pas komen en hoe je aan transceivers en filters kunt meten. Jos neemt de nodige Analysers mee om te demonstreren. Ook bestaat de mogelijkheid om eventueel filters af te regelen.

Let op !!! De volgende clubavond is niet zoals gebruikelijk op de eerste dinsdag van de maand, maar op de tweede !!!

Dus niet op Sinterklaasavond maar op 12 december.

Clubgenoot Ian, PA1HC gaat dit jaar in z’n eentje kluunplaats Bartlehiem in de lucht brengen tijdens de Elfsteden Contest op zondag 19 november. Hij zal vanuit zijn camper  actief zijn op zowel 2 M als 40 M. Hij gaat proberen om z’n tweede plaats op 2M van vorig jaar te verbeteren. De contest loopt van 11.00 H tot 14.00 H lokale tijd.

Foto’s lezing Bart, PD1BCL over zijn lezing “EME Experiment tijdens Jota” geplaatst.

Hadden we in oktober een andere zaal toegewezen gekregen ………. vanaf december kunnen we waarschijnlijk weer van de “oude” zaal, nr 8 op de eerste verdieping gebruik maken.

 

Locatie voor de Veron ZUTPHEN, afdelings bijeenkomsten:

Dorpscentrum “Het Hart”   Jolinkweg 2, 7211DM   Eefde.

GPS. N 52.17170  E 6.22600

Voor meer info  www.hetharteefde.nl
Iedere eerste dinsdag van de maand. Geen bijeenkomsten in juli en augustus.
Wij gebruiken zaal nr. 1 de podiumzaal, gelijkvloers.
Koffie halen aan de bar, liefst met gepast geld betalen (€1.35).
Aanvang bijeenkomsten 20.00 H, welkom vanaf 19.30 H.