Home

last update 2018-03-03.                          op de clubavond van 6 maart is het QSL bureau wel/niet aanwezig !

De jaarlijkse verkoping is op 6 maart ! Dè gelegenheid om je niet meer gebruikte radio-spullen te verkopen en om, uiteraard tegen een gering prijsje de spullen van een collega te kopen. 

Op 3 april een lezing van André, PA3FIS, voorzitter van de Veron EMC commissie. Nadere informatie over deze lezing volgt !

Vergeet niet om je voorkeur data voor de velddagen voor 6 maart door te geven aan Ian ! Op 6 maart wordt bekend gemaakt welk weekend gekozen is.

Leeuwarden is in 2018 de Europese Culturele Hoofdstad. Voor de gezamenlijke Friese Amateur-Radio-Clubs een reden om de HAMECC2018 te organiseren. Het is een 11 steden marathon voor zendamateurs waar het gehele jaar aan kan worden deelgenomen. Hier lees je wat de HAMECC2018 inhoudt en hoe kan worden deelgenomen.

Oude electrons inzien ?  Onder “downloads” staat een link om electrons van 1946 tot 1957 in te zien en eventueel te downloaden.

Niet aanwezig geweest op de clubavond van 12 december ?? en je wil toch de presentatie van Jos Disselhorst, PA3ACJ over het gebruik van een Spectrum Analyser met Tracking Generator lezen of nalezen, neem dan een USB stick mee naar de volgende clubavond. 

Het is niet geheel duidelijk welke zaal wij toegewezen krijgen ……………. vraag dus even bij de bar !

 

Locatie voor de Veron ZUTPHEN, afdelings bijeenkomsten:

Dorpscentrum “Het Hart”   Jolinkweg 2, 7211DM   Eefde.

GPS. N 52.17170  E 6.22600

Voor meer info  www.hetharteefde.nl
Iedere eerste dinsdag van de maand. Geen bijeenkomsten in juli en augustus.
Wij gebruiken zaal nr. 1 de podiumzaal, gelijkvloers.
Koffie halen aan de bar, liefst met gepast geld betalen (€1.35).
Aanvang bijeenkomsten 20.00 H, welkom vanaf 19.30 H.